Confinats

Setmana del 25 al 31 de maig

Dilluns entrem a la fase 1. Ja ens podem moure lliurement per la nostra zona sanitària, nosaltres podem anar a Terrassa o Arenys, però els barcelonins no poden sortir de Barcelona.

Podem anar a terrasses de bars i reunir-nos a casa d’amics i familiars, màxim 10 persones. Es mantenen les franges horàries: per passejar i fer esport només podem sortir unes determinades hores però podem anar a una terrassa d’Arenys a qualsevol hora del dia.

Dilluns mateix aprofitem i al vespre anem a visitar el meu pare amb la bici. Estrenem el nou carril bici que han pintat aquest cap de setmana. No acabem d’entendre com funciona, és d’un sol sentit, anem en contradirecció.

Visita al meu pare després de tres mesos, sense petons. Distàncies a dins de casa, que mai se sap.

Tornem quan comença a fer-se fosc, passem pel carrer indústria. Les terrasses estan a vessar, és una bogeria.

La resta de la setmana fa sol i calor. Després de la necessitat de sortir que tenia les setmanes anteriors, aquesta em fa mandra sortir a passejar. Passo dies sencers sense sortir, em preocupa haver-m’hi acostumat.

Diumenge aprofitem que podem trobar-nos amb amics i anem a Santa Coloma a celebrar un aniversari. Primer acte social de la majoria de nosaltres (som 6 assistents). Hi anem caminant, una hora a peu.

Arribant a Santa Coloma, terrasses de bars plenes, que encara ho estan més a la Rambla de Sant Sebastià.

Sopem a la fresca, i ens tornen en cotxe passada l’hora límit, no gaire, però ens sentim transgressors.