Confinats

Dimecres 6 de maig

Vaig a fer un volt pel matí. Avui decideixo sortir una mica més tard, cap a les 8, i passar per la Rambla en comptes del passeig Marítim. Anirem afinant l’algorisme per optimitzar l’hora i el lloc amb menys gent.

Enllesteixo la feina de Pimpampum tan ràpid com puc per poder gravar vídeos i tenir la tarda lliure.

Avui comença la Wordcamp Spain, trobades sobre WordPress que quan es fan a Barcelona mai ens perdem. Aquesta serà la primera Wordcamp en llengua espanyola virtual, una raresa.

Connecto l’ordinador a la Chromecast per veure-ho des del sofà a la tele, pas mal. A les 4 en punt comença per Youtube. Hi ha dues sales, l’A i la B, cal estar atent quan cal canviar de canal.

Em sorprèn el que es pot arribar a fer en els directes del Youtube: hi ha presentadors, ponents, passis de diapositives, preguntes dels assistents… Tot això es combina de manera impecable en una realització que res pot envejar a un canal de televisió.

Amb puntualitat britànica, que és d’agrair, es succeeixen les xerrades fins les 8 del vespre, que acaba també puntualment.

Aprenc algunes coses noves, és clar, però aquestes trobades em serveixen sobretot per prendre consciència de les petites coses que podem millorar i que, de fet, marcaran la diferència. Apunto tot allò que hem d’incorporar als projectes, per fer-los (encara) millor.

Avui no faig gimnàs, ni llegeixo. Sopem, mirem la sèrie i a dormir.