Confinats

Divendres 17 d’abril

Avui tinc classe de grau, però només dues hores. A partir d’ara a la segona part faran Processing amb un altre professor.

Faig com d’altres setmanes: qui vulgui que entregui pel Moodle i li donaré feedback a partir de dilluns i qui vulgui pot fer videotutoria per Teams. Per sort, aquesta última opció la demanen pocs i puc dedicar una bona estona a cada grup.

Acabo just abans que comenci l’altre professor i pujo una estoneta a prendre l’aire al terrat.

A les 12, reunió de coordinadors de Màsters i Posgraus amb direcció. Tothom hi diu la seva, tothom té demanes diferents. No és fàcil fer el salt a virtual d’un dia per l’altre, però quan prenc consciència de que és una situació a nivell mundial, que a tot el món s’han vist obligats igual que nosaltres a fer-ho així, penso que no ho estem fent gens malament.

Acaba la reunió que ja tinc el plat a taula. Migdiada. Faig la meva sortida setmanal al super de la cantonada, ja tinc controlat que aquesta hora no hi ha ningú. De fet, és l’hora que aprofiten per netejar el terra, que trepitjo i em sap greu.

A la tarda toca transmetre informació a professors i alumnes, cal coordinar-nos entre tots. Mails amunt i avall, consultes pel Teams… se’m fan les 7 que plego. He dedicat tot el dia a temes de docència.

Per esbravar-me, frego el terra de tot el pis, que he deixat posada la Roomba mentre contestava mails i ara no hi ha ni una volva de pols. Canvio la sorreta dels gats i rento les caixes. Aquesta és tota l’activitat física que faré avui.

A les 8 aplaudiments. Comença el concert, tanquem les finestres. Ens connectem amb la família que avui toca cervesa i Kahoot. Tornem a guanyar 🙂

Mirem el final del telenotícies. Al temps anuncien pluges fins dijous. Això és el que més em deprimeix, però què hi farem. Em mentalitzo que serà una setmana de feina i lectura i que ja tornarà a sortir el sol.