Empentes

Avui he rebut un telegrama (sí, encara existeixen!!!) de l’administrador de finques del pis on visc. I em diu que el 18 de març se m’acaben els 5 anys de contracte (això ja ho sabia) i que no me’l renovaran.

En comptes d’emprenyar-me, d’enfonsar-me o de maleir que em fotin fora del pis, m’he sentit alleujada i contenta. Per fi marxaré i per fi deixaré de pujar escales (és un 5è -6è real- sense ascensor) i per fi aniré a un lloc millor i amb més estabilitat. Feia temps que ho planificava, però aquesta era l’empenta que em faltava per engegar d’una vegada el procés de canvi.

I em fa ràbia perquè últimament espero a que les empentes me les donin, a que els canvis vinguin provocats per elements externs, i em costa prendre la iniciativa quan veig que alguna cosa hauria de canviar.

Quan vaig marxar del grup de l’IUA ja feia temps que me n’adonava que no hi feia res de bo allà, però per aquella mandra vaig esperar a que el no fer res fos tàcit i definitiu. Va ser l’empenta que ens va fer muntar Pimpampum. Sort que la vam tenir!

A partir d’ara, em proposo tenir el suficient valor per autoempentar-me quan calgui… el primer repte seran les classes de foto… Aiai! 🙂

3 thoughts on “Empentes

 1. M’ha arribat molt aquest post!
  Algú que em coneix bé m’ha dit : “llegeix llegeix!”, i entenc que a manera de : “Veus? llegeix i apren!”
  Però jo fa temps que busco a autoempentar-me quan calgui ….però res……no hi ha manera….
  He pres moltes decisions molt importants , la més gran fa uns mesos!, però se que m’en queden moltes d’altres per prendre!

  Tu crea escola i els cagadubtes et seguirem, he he!!!

  hi haurà festa de despedida de V14?

 2. Aiai… ara resulta que he trucat i que això del telegrama ve a ser pura formalitat! Que puc renovar el contracte! Ja deia jo que pagant trincu trincu cada mes i no donant cap problema no em voldrien fotre fora…

  Però quan m’ha preguntat “perquè suposo que vols continuar al pis, oi?” li he dit que NO! Hehe! Però que potser una prórroga d’algun mes potser sí… Però no vull! Vull tenir la pressió del 18 de març perquè si no, passaran anys!!!

  i esteu tots convidats a la festa fi de v14, és clar!

 3. Ei, doncs… moltes felicitats per la “mala notícia” de la no renovació! Ja ens ho aniràs explicant!
  Per cert, moltíssimes gràcies al Dani i a tu per venir a la inauguració de l’expo! Em va fer molta il·lusió (tot i que no pogués estar gaire per vosaltres…)
  Una abraçada!

Comments are closed.