Provisional

No entenc les botigues que al rètol, normalment sota del logotip, s’hi pot llegir rètol provisional. I no ho entenc perquè estic segura que en un 99% dels casos la provisionalitat és sinònim de permanència. Només cal veure com aquests rètols envelleixen i com sovint sobreviuen inclús als negocis als que donaven nom.

En el meu terreny, el del disseny de webs, també constato com la provisionalitat s’estableix a les planes: under construction, en breve disponible, notícies mai actualitzades… que fan que em prometi a mi mateixa que mai més proposaré un us he reservat un espai per posar-hi notícies o un això ja ho canviarem en una segona fase.

Malgrat tot, sembla clar que el nostre temps es podria definir per la provisionalitat: i és que, fins i tot, el ser provisional s’ha convertit en la norma invariable.

One thought on “Provisional

  1. Creo que es cuestión de velocidad. Antes las cosas tambien eran provisionales, en realidad todo es provisional, desde siempre; pero cambiaban o desparecian más lentamente. Los soportes en los que imprimimos la información están pensados para durar poco, hemos pasado de la piedra al espacio virtual, de lo tangible a lo intangible.
    Hace años cobraba el sueldo en un sobre, por unos instantes era dueño de lo que mi trabajo producia, ahora dependo de que el enano que le dá a los pedales dentro del cajero automático, ese dia tenga o no, ganas de hacer ejercicio.

Comments are closed.