Lleugeresa

Fa temps me’n vaig adonar que hi ha una cosa que valoro per sobre tot a l’hora de comprar/portar alguna cosa: la lleugeresa.

I és que no suporto les coses que pesen, em molesta haver-les de traginar, gastar energia en desplaçar-les. Potser per això en part també m’agrada més l’estiu i no entenc els que diuen que si a l’hivern tens fred només cal abrigar-se més: dur més pes a sobre, és com ho interpreto jo.

Des de que vaig ser conscient d’això, sempre que haig d’escollir penso: què pesa menys? I escullo el més lleuger. Evito comprar gots amb el cul ample, no duc collarets al coll ni polseres, al moneder no hi acumulo tiquets i per suposat a la maleta sempre hi duc roba ultralleugera.

I justament per això fa temps que estic molesta per una compra que no vaig sospesar. Vam comprar un iMac que venia amb el fantàstic Magic mouse. El primer que vaig detectar és que pesava com una pedra. I per més que el faig servir em suposa un pes incòmode d’arrossegar. No és àgil, i estic convençuda que la meva productivitat ha baixat. Haig d’afegir, doncs, a la llista de la compra un ratolí de plàstic barat i lleuger.

One thought on “Lleugeresa

  1. Primer, sóc dels que m’agrada més l’hivern que l’estiu per el que has dit, a posar-se capes que és molt divertit! Si no t’agrada sempre pots comprar un “anorak” d’aquells de “michelins” o acumular codis de barres d’un diari esportiu a l’hivern i que te’l regalin.
    Segon, això del ratolí és un intent de justificar les poques ganes de feina? Creus que m’ho deixarien colar a l’escola per un treball pendent?
    Salut!

Comments are closed.