Ja hem anat al Sónar 2006

Bé, un any més ja hem anat al Sónar.

Massa gent, massa guiris, el mateix de sempre (molt bé, però sempre és el mateix).

Per sort, hem arribat ben d’hora al matí i hem pogut passejar-nos tranquil·lament per la nostra secció, el SonarMàtica, que aquest any precisament ens ha semblat una mica massa reiterativa, si bé sempre és interessant.

Passejada pel de sempre (però com que sempre és el mateix es veu ràpid, ja sabem com circular-hi…), i visita a les exposicions del Macba (que he vist l’obra més patillera que he contemplat mai en un museu) (en podeu veure la còpia que n’he fet en 2 minuts) (podeu comparar-la amb una imatge de l’original) (ho sento, però no m’ha entrat ni per la via conceptual).

A les 2 ja no sabíem què fer.

Per tant, dinar amb la calma i tornem-hi a les 5 per escoltar alguna cosa i fer una segona passada pel SonarMàtica. Impossible. Al hall hi feien concert i l’entrada a l’interior del CCCB ha estat impossible. Anem a la gespa? 15 min buscant al més fashion del Sónar, però res d’especial. No hi fan res de música…

Doncs anem a Santa Mònica! Allà, tan amples com volíem, un senyor ens ha explicat una web que permet col·laborar diferents persones a l’hora de fer música. Hem pujat i hem jugat amb la ReacTable dels de l’MTG de l’IUA, que si hi entens de música és una joguina fantàstica, i hem vist un passadís en espiral amb sorpresa final a l’última planta. Ha estat bé, llàstima que estigui tan desaprofitat l’espai.

I tornem-hi, a veure si hi ha més sort i ja es pot passar. Res, un altre concert al hall i tornem a la gespa… res… anem a la carpa… i allà hem trobat al nostre home! El més fashion del Sonar era allà!!! No sé si ha vist que estavem intentant fer-li fotos però ha fugit com un esperitat i s’ha ficat al Macba. L’hem seguit. El Dani li ha aconseguit fer una foto com cal (tot i que no s’aprecia la seva fashionitat plenament).

Finalment s’ha acabat el concert del hall i hem pogut entrar i fer una segona passada al SónarMàtica.

Hem marxat.

Conclusions:
* L’any passat ja valia 27 euros???
* Quin percentatge de guiris hi havia? 70-80%?
* Quanta gent hi cap?
* Què passarà dissabte?
* Per què no fan tota la part de multimèdia a Santa Mònica? (suggerència del Dani) O en un lloc on no interfereixi amb els concerts?
* L’any que ve al SónarMàtica haurien de dedicar-lo a les mashups (i convidar-nos a nosaltres) 🙂

Les fotos (poquetes) les tinc a Can Flickr.

4 thoughts on “Ja hem anat al Sónar 2006

  1. L’any passat eren 20 + despeses de distribució. Potser 22?

    Crec que sí, un 70 % deuen ser guiris.

    Dissabte estava molt més plé. Ara segur que no s’ha repetit la cua que hi havia a les 5 per anar al hall a veure The Knife

  2. magrada el to ironik de la “critica” , encara ke no estik dacord en algunes coses de les ke comentes…

    PD: per cert… no krek pas ke el mes fashion de l sonar fos akell tio am corbata! …

    Felicitats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.