Flipo amb els de La Caixa

Glups… just a sota tinc el post de la sessió dels i-dissabtes (per cert, va anar prou bé, estaven totes les cadires plenes!) 🙂

Bé, però que me’ls estimi molt pel Caixafòrum i perquè ens convidin a explicar les nostres cosetes no vol dir que no al·lucini amb l’estratègia que estan seguint (almenys amb mi) últimament.

Cal dir que no sóc milionària ni res de tot això, no m’imagino què podria passar si tingués calerons.

I és que resulta que ara em truquen.

Fa un mes vaig decidir provar l’ING per posar-hi algun excedent del meu compte corrent. Vaig pensar que total perquè a la Caixa no em donin res, els poso allà que almenys em donaran per un esmorzar. I sí sí, l’obro, i dono l’ordre perquè em xuclés de la Caixa la quantitat que volia (res d’extraordinari).

Doncs no van trigar ni un dia a trucar-me (bé, a trucar el meu pare que per sort encara no tenen el meu mòbil) i fer-me anar a veure’ls. Que si el 4% del ING no és res, que nosaltres t’ho millorem segur, que no cal que ho facis a termini, que com no ens ho has dit abans, que només cal fer una trucada. Quèèèèèè??? Que em pensaven donar el 4,2% per la cara si ho hagués demanat?

Això em va fer ràbia i els vaig dir que ni hablar del peluquín, que volia provar el ING.

El millor és que allà encara hi tinc el meu fantàstic compte habitatge amb tots els meus estalvis que no em donen ni per un pàrking (però que per mi és molt!). I em van prometre millorar-me l’interès, que no ho toqués, que cap problema (un miserable 1.75!!!). I allà està continua el mateix miserable 1.75!!! Ara penso tornar-hi i si no m’ho arreglen els poso al ING! Au, per boques!

Doncs bé, no només això.

Ara he fet una transferència de Pimpampum per pagar una factura… i em truca un de La Caixa per comprovar que l’he feta conscientment!!! No poso el número secret per entrar? No poso totes les dades correctament? No poso el número secret de la targeteta dels nassos? I no torno a accedir a líniaoberta per comprovar que m’ho ha descomptat correctament??? Quina despesa en telèfon!

Si ho faig tot per Internet és per evitar anar a l’oficina a que em taladrin. Doncs no em truqueu!

I això no és tot…

Un dia em truquen de la Caixa Catalunya (aquí sí que el que hi tinc és purament simbòlic) i em deixen un missatge al contestador que han de parlar amb mi. Coi!

L’endemà vaig a l’oficina, faig la cua i quan em toca la noia em pregunta: estudies o treballes??? Einc?!?! Tens les meves dades, tinc 31 anys… diria que em sembla que treballo. I després em diu: i no tens la nòmina domiciliada aquí, oi? Doncs no, ja ho veus. La vols domiciliar aquí? No. Bé, només era això. Adéu. Adéu.

Si us plau: no em truqueu!!! Envieu-me mails… (però pocs!)

One thought on “Flipo amb els de La Caixa

Comments are closed.