El meu àlbum de Don Quijote

Aquests mesos han estat de caos total: buidar un pis ple de trastos implica reconfigurar tota una casa de per sí plena de trastos. I gràcies a aquest rebombori he trobat un munt de coses que ni imaginava que conservava.

I, entre elles, els meus àlbums de Don Quijote de la Mancha, aquells que donava la Danone.

I recordo perfectament quan em donaven els cromos a Can Corbera encara que no compressim iogurts (en aquella època això dels iogurts no era tan massiu… i no recordo menjar-ne gaire sovint).

I també recordo com si fos ara quan m’asseia al terra, obria els sobres i enganxava els cromos (amb pega, que ara tots són adhesius!). El que em fa gràcia és que em trencava el cap buscant els cromos repetits per enganxar-los junts, suposo que no tenia gaire clar el concepte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.