De Badalona a Premià en bici

Ara que ja estem (gairebé) instal·lats a Badalona toca fer les activitats que ofereix la contrada. Ja hem anat al cinema a la fresca del club, a Can Llaunes i el Dani ja ha tastat les patates Corominas (les de la patatera del carrer del Mar ja les havia tastat, i estan més bones). També hem anat a la platja a la BP, sap on és la barca Maria, a les barques dels pescadors, a la subhasta del peix, i en el seu dia vam visitar la fàbrica de l’Anís del Mono i vam menjar una paella a la Donzella. Per suposat, Montigalà no té cap secret per nosaltres (ni per ningú!) però el que no fa la gent que va a l’Ikea és anar a la creu de Montigalà i a la Virgen del Árbol. Tot això ja està fet!

Sap el que és un badiu, un micaco i un tornem-hi, ha mirat l’aparador de la Sirena (la del carrer del Mar, per suposat!), ha comprat gelats a la tendeta-quiosquet del principi del passeig Marítim (i sap que abans estaven amb un carret a davant del que ara és el Fillol -que també sap que abans estava al Burger King-), ha menjat pizza al Caño 14 (que ja vaig dir que no ens va emocionar gens) i ha reconegut que els gelats de Can Soler són molt bons.

Veure el mapa a Google

Doncs bé, al que anava: ahir vam agafar la bici i vam anar cap el Maresme. Jo m’ho conec bé perquè cada dia de cada estiu agafava la bici i anava amb la Cristina a la platja de Montgat. I als hiverns agafàvem la bici i anàvem a Tiana i rodalies. Però quan intentàvem anar al Masnou hi havia unes escaletes que se’ns feien molt incòmodes i poques vegades ens havíem aventurat a baixar-les i pujar-les amb la bici.

Bé, com deia, ahir vam agafar la bici i cap el Maresme! El tram fins a Montgat si fa no fa no ha canviat gaire (que síííí… que han fet la zona de més enllà de l’estació nova… ok… però ja l’havia vista). El que em va sorprendre és que en aquests anys (segur que en fa uns quants) a tots els trams entre Montgat Nord i El Masnou que abans hi havia les escaletes han posat uns ponts de fusta i s’hi arriba estupendament.

I res, anar tirant! I xino-xano ens vam plantar a Premià de Mar. 40 minuts d’anada i 40 de tornada. I després una pizzeta al Miranapoli!

One thought on “De Badalona a Premià en bici

Comments are closed.