Volem un Marks & Spencer a Barcelona!

Detall dels estampats d'una pila de calcetes blanques, vermelles i negres: ratlles i topos

La meva mare era una fan del Marks & Spencer, encara ara lamenta que tanquéssin els que hi havia a Barcelona: oh, això m’ho vaig comprar al Marspenser… La Maria també m’hi havia dut alguna vegada… I el Ferran ens obliga cada vegada que anem porai a buscar un Marks & Spencer per renovar els gayumbos.

I és que hi ha molta gent que enyora el Marks & Spencer de Barcelona, i volen que torni!

De moment, he creat un grup al Facebook (per alguna cosa ha de servir) i us hi podeu apuntar! A veure si ens escolten!

A la foto, algunes de les calcetes que em vaig comprar aquest cap de setmana al M&S de Dublin! M’encanten! Oleole!

2 thoughts on “Volem un Marks & Spencer a Barcelona!

  1. buf! deixa’m que et digui que a Gran Bretanya hi hagut un enrenou per la baixada de qualitat de les gomes dels calçotets del Marks & Spencer… ha etsat motiu d’articles al diari… vigila que algun dia no et baixin les calcetes 😉 (de calcetes, però, jo no n’he sentit parlar)

  2. Oh!!! Jo també sóc una fan de les calces de M&S…, i de les galetes amb xocolata!!!! De calces, cada cop que vaig a Londres en compro un o dos packs!!!! I és que costa trobar calces de cotó xules i a un preu raonable!!!

Comments are closed.