La Virgen del àrbol de Badalona

Figures relicioses dibuxades en una mena d'altar a la roca. A dalt hi posa "Casa de Nazaret" i a baix "Virgen del Árbol"

Avui hem anat a passejar per les muntanyes badalonines: hem passat per Sant Jeroni de la Murtra, les runes de Ca L’Alemany i hem acabat a la creu de Montigalà (que ja hi era abans de l’Ikea, eh?!).

I hem baixat altra vegada cap a la civilització per la banda de davant la creu… quan hem topat amb una mena de santuari a l’aire lliure dedicat a la Virgen del Árbol!!!

Altar fent amb pedres i ciment amb gravats d'una espiga, el calze i l'hòstia i raïm

Sembla ser que allà se li va aparèixer la Verge a una dona de Santa Coloma, i des d’aleshores ella i unes quantes devotes es dediquen a mantenir aquest espai on es reuneixen per resar.

Pessebre del portal de Betlem en una coveta natural del terreny

És impressionant veure com amb poquíssims recursos (pedres i fang) s’han muntat una capelleta, un altar… i ara per Nadal fins i tot un pessebre!!! Tot impecable, com ha de ser!

Tinc més fotos a l’àlbum!

5 thoughts on “La Virgen del àrbol de Badalona

  1. Hola soy brasileño y vivo Badalona .la señora de la visión de la virgen es de Badalona y no Santa Coloma.Hablo c ella algún domingo y me lo he dicho.Desde 1987 los Jueves y Domingos allí va rezar y hacer rosarios de las semillas de lá árbol.un saludo.

Comments are closed.