La Virgen del àrbol de Badalona

Figures relicioses dibuxades en una mena d'altar a la roca. A dalt hi posa "Casa de Nazaret" i a baix "Virgen del Árbol"

Avui hem anat a passejar per les muntanyes badalonines: hem passat per Sant Jeroni de la Murtra, les runes de Ca L’Alemany i hem acabat a la creu de Montigalà (que ja hi era abans de l’Ikea, eh?!).

I hem baixat altra vegada cap a la civilització per la banda de davant la creu… quan hem topat amb una mena de santuari a l’aire lliure dedicat a la Virgen del Árbol!!!

Altar fent amb pedres i ciment amb gravats d'una espiga, el calze i l'hòstia i raïm

Sembla ser que allà se li va aparèixer la Verge a una dona de Santa Coloma, i des d’aleshores ella i unes quantes devotes es dediquen a mantenir aquest espai on es reuneixen per resar.

Pessebre del portal de Betlem en una coveta natural del terreny

És impressionant veure com amb poquíssims recursos (pedres i fang) s’han muntat una capelleta, un altar… i ara per Nadal fins i tot un pessebre!!! Tot impecable, com ha de ser!

Tinc més fotos a l’àlbum!

5 thoughts on “La Virgen del àrbol de Badalona

  1. Hola soy brasileño y vivo Badalona .la señora de la visión de la virgen es de Badalona y no Santa Coloma.Hablo c ella algún domingo y me lo he dicho.Desde 1987 los Jueves y Domingos allí va rezar y hacer rosarios de las semillas de lá árbol.un saludo.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.