Visca el videoart!

Si en una cosa coincidim el Dani i jo és amb la fascinació que sentim pel videoart. Ens provoca tota mena de reaccions: indignació, ràbia, irritabilitat… A mi, em sulfura. Si l’art ha de provocar reaccions i remoure’ns per dins… visca el videoart!

És per això que ara ens dediquem a fer videoarts. Que tremolin els videoartistes!

Aquí teniu la meva obra magna d’avui (que es prepari la mixeta que té una gran potencial). La qualitat de la càmera és millorable, però crec que m’ha quedat millor del que pretenia, segur que algun crític en sabria escriure dues planes.

Videoart amb la mixeta

I sublim el del Dani (amb la meva col·laboració).

Video arte sobre ruedas

Visca el videoart!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.