Porta corredissa

Porta d'una sabateria on hi ha el cartell amb fons vermell "porta corredissa"

Avui, després d’intentar justificar a classe per què la majoria de les webs són millors amb HTML i no en Flash malgrat n’hi hagi moltíssimes fetes totalment en Flash, baixant per Major de Sarrià m’he trobat amb un altre exemple que posa de manifest com, moltes vegades, els dissenyadors no sabem on tenim el cap.

M’ha semblat gravíssim haver de trobar-me en una botiga tan elegant un cartell ben gran (i escrit en Comic, per suposat) per recordar que la porta és corredissa, segurament perquè han tingut més d’un ensurt amb persones que l’han intentada obrir com qualsevol altra porta s’obriria en una situació com aquesta.

Molt maca la porta, molt bonic el Flash, i no sé si tenen res a veure, però tot plegat m’ha fet pensar que la majoria de vegades l’accessibilitat, la facilitat i el sentit comú han de passar per davant.

One thought on “Porta corredissa

  1. Tenint en compte que ja havien enganxat amb cel·lo el “es necessita dependenta” i el “no es pot fumar” doncs ja no venia d’aqui… i encara gràcies que no han posat “corredera” informant-se una mica…

Comments are closed.