Terminal B: el joc dels disbarats

No acostumo a escriure per criticar les webs dels altres, però el cas de Terminal B em treu de polleguera.

Antecedents: quan va sortir Terminal B era una web 100% Flash en que les persones es visualitzaven com boletes amb una B a dins. Si veies els noms, com que no hi cabien tots, en sortien uns quants. Molt bé. Premio!

En el seu dia ja vaig criticar l’ús indiscriminat i ingenu del Flash per part de la comunitat dissenyaire “de paper”, i el Ganyet va donar un munt de raons de pes de per què no es pot fer una xarxa social en Flash.

Doncs bé, sembla ser que se n’han adonat que les coses molt maques però no hi ha qui trobi un creatiu en aquell guirigall.

Captura de la web de TerminalB

I han decidit “passar-la” a HTML. I com? Doncs poso una home amb HTML amb les últimes novetats (uf! molt bé!) però a les planes interiors… hi posen la interfície en HTML (bé, el marc) i a dins el contingut que ja tenien en Flash!!! Premio!

No sé què és pitjor… si tenir una web en Flash al 100% o una web en Flash al 90% en que el que hi ha fora és pràcticament res! Quin desastre.

Bé, per sort hi ha una cerca avançada en que els resultats surten “com cal”. Uf!

El que més m’emprenya

El que més m’emprenya del cas no és que sigui una web inútil feta en Flash, que d’aquestes n’hi ha a milers… M’emprenya que justament és una web feta per i per a dissenyadors. Per LA institució que representa als dissenyadors (a mi em representa?!). I m’emprenya que pocs dissenyadors entenguin de què va la web. Bé, el que m’emprenya és que facin webs sense tenir-ne ni idea, i es comportin com els clients capritxosos que tant critiquen quan els demanen segons què: “saps què m’han demanat?!… és que no entenen què és el disseny”. Aiai…

Bé, ho deixo aquí. Prometo no “rajar” més…

3 thoughts on “Terminal B: el joc dels disbarats

  1. totalment d´acord, es un desastre, a part de que realment serveix per poca cosa, només es poden pujar 3 imatges, amb bastants problemes. Apart de que es dona poca informació.

Comments are closed.