Mal menor amb Wanadoo

Aquest cap de setmana he llegit que s’està regulant el caòtic món de la telefonia i internet perquè els usuaris no perdem la paciència davant els serveis d’atenció al client inoperatius.

I és que jo he estat a punt de perdre-la amb Wanadoo, però me n’he adonat que el meu és un mal menor si tenim en compte que l’Agència Catalana del Consum acumula més de 4000 denúncies contra les operadores només en el que portem d’any.

El meu cas és molt més senzill: des de fa només tres setmanes no em puc connectar si no és amb el telèfon despenjat. Les dues primeres trucades al servei d’atenció al client només van servir per donar-me llargues, adduint que estaven fent millores a la meva zona. I, per la meva sorpresa, sembla que aquestes millores són reals: vaig fer un test de velocitat i la meva teòrica adsl de 512kb s’ha convertit a 1mb, això sí, només amb el telèfon despenjat.

Però ben aviat vaig trobar l’origen del problema: amb una simple cerca a Google vaig descobrir que el problema no era només meu i que es devia a que el meu PTR (la capseta per on entra la línia) (s’aprenen moltes coses) no era el suficientment modern per suportar una connexió d’aquest tipus.

I, efectivament, avui he tornat a trucar i, després de 20 minuts de gracias por mantenerse a la espera, m’han confirmat que vindrà un tècnic a canviar-me la font dels problemes sense cap cost.

Realment el sistema de telecomunicacions a aquest país no funciona, però ja no sé de qui és la culpa, si pel que sembla, la major part de la infraestructura està obsoleta.

One thought on “Mal menor amb Wanadoo

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.