Feina i oci

La setmana passada vam anar a les VII Jornades d’activitats i mostra multimèdia que organitza la Casa Golferichs. Ara discutíem sobre quin dia anem a l’Offf, i divendres volíem anar a Vic, a la festa de cloenda de les Nits Digitals. I estic esperant amb candeletes el Sónar d’aquest any.

La setmana passada, però, també vaig anar a un concert que mai m’hauria interessat si no fos perquè la Maria havia comprat impulsivament dues entrades, amb la ment posada en que una seria per mi: era el concert del Pedro Guerra, aquell cantautor que jo d’entrada vaig confondre amb el Juan Luís Guerra.

Potser no em compraré el seu disc, però em va agradar molt sentir les seves cançons i escoltar els seus comentaris. Estava rodejada de gent que l’acompanyava, cantant lletres que jo no coneixia, gent que segurament mai trobaré al Sónar.

I mentre estava allà asseguda prenia consciència de com el que treballem en això que podríem anomenar multimèdia dediquem bona part del nostre temps lliure a això mateix, ja sigui a casa navegant per internet o als múltiples festivals que s’organitzen.

Suposo que és una forma més d’oci, però intentaré sorprendre’m més sovint a llocs que abans ni hauria sospitat.