Doctorat: c’est fini!!!

Estic eufòrica! Hiperactiva! Contenta! Lalalalalalaaaaaaaa!

Sabia que el doctorat era com una llosa que no podia treure’m de sobre, que pesava sobre el meu inconscient inclús quan decidia donar-me un respir. I sí, avui tot això s’ha acabat i em sento lliure. Per a mi, avui comença un any en que tot em semblaran vacances.

El dia 6 d’octubre, si no passa res, tenim la presentació davant el tribunal. I després del DEA… la tesi. Això no s’acaba mai. Però com em vaig prometre des d’aquí, aquest agost peti qui peti faig un mes de vacances.

Per si algú té curiositat, tinc els treballs penjats a la meva web de l’IUA. Els títols, tan rimbombants com l’ocasió mereix i la meva imaginació m’ha permès: Weblogs: una aproximació al mitjà de publicació a Internet i als usos creatius que se’n deriven i L’estètica de les dades: formalitzacions creatives de dades lligades a la web semàntica. El primer, ja us ho dic ara, m’ha quedat molt més lluït. El segon està fet amb la ment posada en un continuarà

One thought on “Doctorat: c’est fini!!!

  1. Terve ! (hola en finés)
    eiiii!!! felicidades Annita! ahora ya puedes respirar tranquila y dedicarte por completo a FRI, hehehehe, es broma. Ahora a descansar la mente, súbete unos días aquí si quieres, jeje, ya verás cómo te refrescas.

    un abracito,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.