Desastre de tassa

Detall de la nansa de la tassa plana, sense forat, no s'hi pot posar el dit

De vegades m’emprenyo amb els dissenyadors, i és que per fer les coses maques, originals i chachiguays les acaben(m) fent inútils.

No insistiré en la meva perplexitat cada vegada que em trobo una web que s’ha de poder llegir, imprimir, cercar… etc, etc. feta en Flash… arghhhhh…

Ja fa temps que m’emprenyo cada vegada que anem a esmorçar a Can Bertran, un dels millors forns de Badalona.

Les sobredissenyades tasses del cafè amb llet no tenen forat a la nansa, de manera que has de fer una força brutal per aguantar-la, i si tens els dits untats de qualsevol pasta greixosa corres el perill de que et rellisqui i et caigui per sobre.

Justament l’altre dia, uns avis es van queixar a la cambrera de que aquelles tasses no havia per on agafar-les! I tenien tota la raó.

I jo em pregunto: a Internet, per què sempre ensenyem les coses a gent tan estupenda com nosaltres? Per què no li deixem a les nostres mares, pares i avis que facin servir les notres webs? Segur que n’aprendríem un munt de coses…

One thought on “Desastre de tassa

Comments are closed.