Any nou… novetats!

Avui, primer dia de l’any, ha estat més productiu del que m’imaginava. He decidit quedar-me a caseta “fent bondat” i goita, ja he arreglat un moble que se m’havia “trencat” (he hagut de canviar tots els cargols), he actualitzat el WordPress (que és d’aquelles coses que fan mandraaaa…) (imagineu-vos si me’n feia que tenia la versió 1.5!) i… he fet els meus primers pinitus en Processing!

Tinc que dir que el Dani ja em va fer la primera classe fa uns dies, però ara amb el fantàstic llibre del Sr Casey i el Sr Ben, que es prepari el propi Dani!

Realment el llibre està fet a prova de tontus. Segurament ma mare i tot n’aprendria! Ja vaig per la plana 37, i fins i tot m’han explicat que per desar un sketch amb un altre nom haig de fer “Save as…”. Es nota que aquests dos han fet un munt de classes a artistes!

La primera

Doncs bé, us deixo amb la meva primera creació, feta simplement per anar provant tot el que m’anaven explicant… Demà començaré amb les variables, a veure si aviat puc fer alguna coseta amb una certa gràcia! 🙂

Si continuo a aquest ritme, l’any es presenta molt productiu!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.