Setmana 1: balanç

La setmana passada va començar el meu intensiu doctorat. M’ho vaig prendre molt seriosament.

Vaig decidir recloure’m a la meva antiga habitació de Badalona. No hi queda res meu. La meva mare s’hi ha fet un despatx, que diu ella, però en realitat és una taula que no sabia on posar. Suposo que en part per això, en part perquè allà és on he passat la majoria d’anys d’estudiant, però sobretot perquè no tinc cap connexió wireless a l’abast, m’hi concentro de seguida. I escric. I em sento còmoda escrivint: m’agrada el tema del que parlo i en parlo amb coneixement de causa. En dos dies i mig vaig escriure setze planes.

Després, però, va venir la calma.

Dijous havia de fer de cangur i vaig decidir no estressar-me: ja escriuria l’endemà. Però a la nit vaig quedar amb els companys de doctorat i la calma de tots plegats em va fer desestressar per complet. No he escrit ni una línia més. Però he pensat bastant.

Demà m’hi tornaré a posar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.