Protoblog

Aquest hauria d’haver estat el primer post d’aquest blog. Una transició del protoblog que ja era (i és!) la meva web i aquest nou sistema d’edició automatitzada.

De fet, tot va començar quan per casualitat vaig descobrir una web on algú hi explicava allò que pensava sobre allò que li passava, i me’n vaig adonar que era una mica el mateix que jo feia amb els meus pensaments quotidians. Sorpresa, vaig trobar altres persones que, si fa no fa, feien el mateix. I, el que em semblava més impressionant, amb una netedat en el disseny i una gestió dels continguts que no semblaven pas d’aficionats. Mica en mica vaig començar a descobrir tot el que s’amagava sota aquella punta d’iceberg: un munt de gent com jo.

Ara tinc el meu blog, però continuo mantenint la meva web artesanal. Em dóna la sensació que la facilitat de publicar m’obliga a fer-ho més sovint i, de fet, d’ocurrències no me’n falten. M’agradaria, però, mantenir la meva versió artesanal, una versió destil·lada amb els continguts que cregui que val la pena tractar a mà. El temps ho dirà.