Odio els serveis tècnics

M’emprenya molt que se m’espatllin les coses, però encara m’emprenyo més quan me les vénen a “arreglar”.

En el seu dia ja vaig ensenyar com m’havien “arreglat” l’ADSL… Per sort, aquell “apanyu” no em va costar res…

Després va venir la rentadora i ara el termo (que no és una calentador elèctric, eh?! tot pel seu nom!) que goteja… molt poc, però goteja… grrrr!

Doncs bé, va venir un senyor del servei tècnic oficial de Cointra, Remolar SL (des de que a la Yolanda uns que va trobar a les páginas amarillas li van canar 180 euros per canviar una peça del wàter sempre truco serveis tècnics oficials).

El senyor tècnic oficial no em va saber dir si l’avaria era “reparable”: podia ser que gotegés el tub d’entrada però podia ser que el dipòsit comencés a perdre… que com que queda a dins de la carcassa no es pot mirar… I és que em va dir que un termo té una vida d’uns 8 anys i que aquest ja comença a fer figa…

Total: em va posar una mica de cinta aïllant i a córrer! A la tarda, per suposat, va començar a gotejar altra vegada.

L’impressionant és la impunitat amb la que fan la factura. Material: 1.52€ + mà d’obra (de 10.35 a 11.10): 44euros + disponibilitat del servei (cobren per existir?!): 28euros + IVA, per suposat! Total: 85,28 euros!!! I això que no va omplir els camps d’anàlisi de combustió (sort que és un termo!), servei urgència/dia/cap de setmana (uf, quina por!!!) o “altres”…

Em fa molta ràbia. 85,28 euros llençats!

I em fa ràbia sobretot perquè penso en quan vaig al metge, i m’està una bona estona preguntant com em trobo, m’ausculta, em mira el coll, les orelles, els ulls, em toca la panxa… i em cobra 40euros!!! I jo no sóc un calentador! Tinc moltes més peces! I el metge no ha fet un curset i listos!

Vaja, que m’indigna. I cada dia tinc més clar que m’apuntaré a un curset de bricolatge, electricitat i coses d’aquestes per apanyar-me sola, que no és tan difícil. De fet, em van enseyar a posar endolls i interruptors i tots els que he afegit a casa els he posat jo i funcionen estupendament! A pastar fang!