Audioguia turística pel centre històric de Badalona

Indicador al carrer de l'audioguia

Fa uns dies van aparèixer uns senyals a diferents punts de Badalona que indiquen la direcció cap a llocs on hi han posat unes plaques numerades. I és que, des de dilluns, tenim a la nostra disposició una audioguia per recórrer aquests indrets del que han anomenat el centre històric de Badalona.

Fins aquí fantàstic. Em sembla molt bé poder-me passejar i alhora descobrir les històries del meu entorn, tinc ganes de sentir-les.

El que m’ha sorprès, però, és que aquestes audioguies estan disponibles a l’Oficina de Turisme. Mani?! Resulta que has d’anar a l’oficina de Turisme de la Plana i et donen una mena de telèfon perquè et passegis.

I jo em pregunto: no hi ha alternatives? No seria molt més pràctic una web amb uns MP3 que descarregues a l’ipod (o on sigui) i poder fer la ruta amb els teus auriculars avui a a les 4 de la matinada i demà a les 12 del migdia? No seria millor que haver d’anar a la Plana a les hores en què l’oficina de Turisme està oberta? (que, per cert, no he pogut consultar l’horari a cap web).

Bé, com em deien pel Twitter l’altre dia, ens posarem les sandàlies i els mitjons i anirem a voltar amb el trastet a la mà! 🙂

Podeu trobar més informació al web de l’Ajuntament i a elbadiu.net

3 thoughts on “Audioguia turística pel centre històric de Badalona

 1. Dona, mica en mica!
  No em sembla malament que tinguin les audioguies a Turisme, ara bé, amb els horaris limitadíssims que hi fan allà jo també en tindria al SAC, al Museu…

  1. Si per la meva mare em sembla perfecte! O per turistes…
   Però a mi em fa una mica de vergonya passejar-me per tot el centre cual guri amb un telefonino a la mà, seria molt més discret amb els meus auriculars…
   A més, no costa res, les passes a MP3, un plana inclús estàtica i au! Guia per tothom! 🙂

Comments are closed.