Fins els nassos

Aviso: començaré a ser maleducada, i això que tinc més paciència que ningú.

I és que n’estic FINS ELS NASSOS de que cada dia em facin deixar el que faig i córrer fins al telèfon perquè m’intentin vendre congelats, una calefacció o em convidin a una fantàstica inauguració d’una entitat bancària al barri. Si fins ara els acomiadava amb dificultat però educadament, a partir d’ara penso engegar-los, dir-los com n’estic de farta que em destorbin. No servirà de res, però ho faré servir de teràpia, per desfogar-me.

I és que ja no només l’acosament és telefònic, des de fa un mes CADA DIA em paren de vàries ONGs per fer-me ser conscient dels problemes del món. Vàries vegades i cada dia. Ho sento, i valoro la bona voluntat, però m’esgota.

Quedeu avisats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.