El Basilio, la Rosita i la mixeta de Palamós

Fa temps que estic intentant escanejar els negatius de quan era petita i, en general, tots els que cauen a les meves mans.

Avui he estat fent endreça i ha reaparegut la caixa de negatius a mig escanejar, Polaroids i tota mena de records. Els deso en caixes i de tant en tant me’ls miro, suposo que com tothom.

I m’he tornat a mirar les fotos escanejades i he descobert el primer intent frustrat de tenir un gat: la mixeta (o mixet, però diria que era mixeta) dels pagesos de Palamós. Aquell estiu me’n vaig enamorar i me la volia endur a casa. Els pagesos, però, no ens la van voler donar (ara dubto si van ser els meus pares, ja teníem un gos…).

A la granja de Palamós on anàvem a buscar la llet

Doncs bé, avui he tornat a veure la mixeta i era del mateix estil que el Basilio i la Rosita. Suposo que en part per això em donen tan bon rotllo 🙂

El Basilio
Primer pla de la Rosita
La Rosita

3 thoughts on “El Basilio, la Rosita i la mixeta de Palamós

Comments are closed.