D’excursió amb la Renfe

Estació de tren de Badalona, amb un tren en primer terme i una aparcat a la via del fons

Ahir, el senyor conductor de la Renfe ens va obsequiar amb una bonica excursió.

Resulta que hi havia hagut un petit incendi a l’estació del Clot i s’hi havia acumulat fum. De manera que els trens s’havien de desviar.

Com que no tenia especial pressa, em vaig prendre la passejada fins a Montcada Bifurcació com una excursió en tren, i vaig gaudir del trajecte.

I durant aquesta bonica ruta, me’n vaig adonar del bé que viuen els empleats de la companyia: vaig veure operaris petant la xerrada mentre prenien el sol al costat de la via, i d’altres petant la xerrada en una caseta perquè segurament ja havien pres prou el sol.

Des del tren, caseta molt precària de vigilància al costat de la via, es veu un home per la finestra

El que em va fer emprenyar va ser que segurament els senyors tan amables de la “i”, que en teoria pul·lul·len pels trens per informar els soferts passatgers també deurien estar petant la xerrada… perquè en tota l’excursió no en va aparèixer NI UN! Ho sento, però em sembla que els estic començant a agafar mania…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.