Any nou!

Ja som al 2009 i ahir no vaig ser a temps d’acomiadar el 2008 amb el meu llistat de bons propòsits que no compliré per al 2009. Massa feina, o massa dispersió de les meves activitats a la xarxa.

I és que el 2008 ha estat l’any que Facebook ha vampiritzat la meva porció de “procastineig” virtual i Twitter la meva ànsia d’explicar el què em passa. Si ja fa anys vaig deixar en stand-by meva web estàtica per culpa de Flickr i del blog, ara la dispersió ja ha estat total. Bon propòsit per aquest any que avui comença: reprendre el blog i deixar els 140 caràcters de Twitter pels bons dies i les bones nits.

A banda de la vida virtual, aquest any ha estat el que havia de ser: el del retorn a Badalona. Ha estat un any de paletes, lampista, pintura, Leroy Merlin, Ikea i incursions puntuals a d’altres botigues més sibarites. I el 2009 ho continuarà sent, que aquestes coses mai s’acaben. Però què bé que s’està!

També ha estat un any de massa feina, potser no massa-massa però sí amb ratxes molt fortes que s’han encadenat des de l’abril fins ara. I no pot ser. El 2009 ha de ser l’any de la bona organització… a veure si ho aconseguim!

I com sempre, els mateixos propòsits que no compliré aquest nou any, com cuinar millor, aprendre francès i deixar el portàtil a la seva taula…

És el que hi ha… bon any a tothom! 🙂